جمعه, ۲ آذر ۱۴۰۳، ۰۷:۲۹ ب.ظ

درباره سايت

پایگاه فرهنگی،مذهبی شهدای نیاک

سایت شهدای نیاک مرجع نرم افزارهای مذهبی ومقالات،بیانات رهبری،زندگینامه شهدا،کتاب های مذهبی،صوت وتصویر،جشنواره های شهدای نیاک،مداحی مناسبت های مذهبی،بانک صوت وتصویر،آرشیوفیلم های مذهبی،کلیپ های مذهبی،سخنرانی علما،خبرهای سیاسی،اجتماعی،فرهنگی مذهبی،نظامی،کتابخانه،نرم افزارهای قرآنی،امام خمینی ره،ویژه نامه مذهبی،کودک ونوجوان،محرم،ماه مبارک رمضان،عاشورا و تاسوعا حسینی،امربه معروف ونهی از منکر،حجاب عفاف،سبک زندگی اسلامی

بایگانی

محبوب ترين ها

پيوندها

مداحان وشعرا

شخصیت های سیاسی ونظامی

شبکه های اجتماعی

۸ مطلب در تیر ۱۴۰۳ ثبت شده است

رهبری انقلاب:چه کسی میخواهدمیدان‌دار باشد؟آن کسی رابایدمیدان‌دارکردکه امین باشد،صادق باشد،متدین باشد

 بخش خبری رهبری انقلاب

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

رهبری انقلاب :چه کسی میخواهد میدان‌دار باشد؟ آن کسی را باید میدان‌دار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد

 رهبر معظم انقلاب اسلامی، صبح امروز در دیدار رئیس و نمایندگان مجلس با تبیین ۸ نکته مهم: «ضرورت پاسخگویی مجلس»، «تعامل سازنده مجلس و دولت جدید»، «شنیده شدن صدای واحد از ارکان کشور در مسائل مهم»، «حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس و دیگر فعالیت‌های نمایندگان»، «بایدها و نبایدهای قانون‌گذاری»، «نظارت بدون افراط و تفریط»، «فعالیت مؤثر هیأت نظارت بر عملکرد نمایندگان» و «حضور جدی مجلس در مسائل جهانی و سیاست خارجی»، ابراز امیدواری کردند با احساس مسئولیت مشترک رئیس جمهور منتخب و مجلس، کابینه‌ای متشکل از افراد مؤمن، کارآمد، انقلابی، امیدوار به آینده، مشهور به پاکدستی و صداقت، دارای نگرش ملی و برخوردار از اعتقاد عمیق به جمهوری اسلامی تشکیل شود و مسائل کشور و مردم را به پیش ببرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در این دیدار که اولین دیدار مجلس دوازدهم با ایشان بود، جایگاه مجلس را بسیار مهم و حساس خواندند و افزودند: مجلس برخلاف تصور عمومی فقط پرسشگر نیست بلکه مانند هر نهاد تصمیم‌گیر و اقدام‌کننده باید در قبال وظایف و عملکرد خود در پیشگاه خداوند و در مقابل مردم پاسخگو باشد.

ایشان افزودند: البته برای پاسخگویی مجلس در قبال مردم، سازوکاری نداریم اما می‌توان رضایت یا عدم رضایت مردم را در واکنش آنها به عملکرد مجلس مشاهده کرد.

رهبر انقلاب در همین زمینه افزودند: در گذشته کارهای برخی مجالس مورد پسند مردم نبود و به همین علت از چشم مردم افتادند؛ بنابراین تک تک نمایندگان باید رفتار، نطق‌ها، مواضع و عملکرد خود را با توجه به ضرورت پاسخگویی تنظیم کنند.

همگرایی و تعامل سازنده میان قوا، دومین نکته‌ای بود که رهبر انقلاب به تبیین آن پرداختند.

ایشان گفتند: ارکان مختلف نظام باید یک مجموعه واحد را شکل دهند که تحقق این هدف، نیازمند تعامل و همکاری و حتی گاهی اغماض و چشم‌پوشی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای انسجام مجموعه ارکان نظام را نیاز کشور و نظام و مردم دانستند و با اشاره به حضور رئیس جمهور منتخب به عنوان نماینده مجلس دوازدهم در این دیدار، افزودند: همچنانکه همیشه مجلس را به تعامل سازنده با دولت‌ها فراخوانده‌ام، به دولت‌ها نیز همکاری با مجالس را سفارش و تأکید کرده‌ام.

رهبر انقلاب، موفقیت آقای پزشکیان در مسائل اقتصادی،‌ فرهنگی، بین‌المللی و دیگر عرصه‌ها را موفقیت همه خواندند و گفتند: باید همه به رئیس جمهور منتخب در ادای وظایف کمک کنیم و از بُن دندان باور کنیم که موفقیت ایشان، پیروزی همه ماست.

ایشان با اشاره به ضرورت شنیده‌شدن صدای واحد در مسائل مهم از همه ارکان کشور، افزودند: برخی در دنیا گوش تیز کرده‌اند تا نشانه‌های اختلاف را در حرف‌های مسئولان پیدا کنند؛ ارکان نظام با صدای واحد آنها را مأیوس کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین حاکمیت اخلاق در مباحثات مجلس را کاملاً ضروری برشمردند و گفتند: مجلس باید مرکز انتشار امواج مثبت و صدور آرامش و طمأنینه در افکار عمومی باشد و با خودداری از تکرار حرکات بعضی نمایندگان در برخی دوره‌های قبل از جمله سیاه‌نمایی و منفی‌بافی، اذهان مردم را متشنج نکند.

ایشان افزودند: رفتار و گفتار نمایندگان در غیر مجلس و فضای مجازی هم باید حافظ امنیت روانی مردم، وحدت‌بخش، آرامش‌آفرین و دلگرم‌کننده ملت باشد.

رهبر انقلاب با بیان نکته‌ای مهم در باب هوشیاری مسئولان و سیاسیون کشور افزودند: اطلاع داریم که «لشکر سایبری دشمنِ مشترک همه ایرانیان» در پوشش دروغین رقبا و جناح‌های سیاسی کشور آنها و یا اشخاص مورد اعتماد دینی و سیاسی جناح‌ها را مورد اهانت قرار می‌دهد تا طرف مقابل را عصبانی و برافروخته و وادار به جواب کند؛ بنابراین نباید هرچه را در فضای مجازی می‌بینید، کار رقبای سیاسی خود بپندارید.

بایدها و نبایدهای قانون‌گذاری، چهارمین نکته رهبری خطاب به نمایندگان مجلس بود.

ایشان قانون‌گذاری را وظیفه اصلی مجلس، ریل‌گذاری و تهیه نقشه‌راه برای حرکت همه قوا و دستگاه‌ها خواندند و افزودند: هدف قانون‌گذاری باید پیشرفت کشور و خدمت به مردم باشد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با تأکید بر استفاده هرچه بیشتر از کارشناسان، صراحت و تأویل‌ناپذیر بودن قانون را برای جلوگیری از سوءاستفاده قانون‌دانانِ قانون‌شکن، ضروری دانستند و گفتند: قانون باید با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات کشور تصویب شود و قابلیت اجرا داشته باشد.

منطبق بودن قوانین با اسناد بالادستی و خودداری از ایجاد تراکم قوانین دو نکته دیگری بود که رهبر انقلاب در باب قانون‌گذاری بیان کردند.

رهبر انقلاب همچنین افراط در ارائه طرح برای قانونگذاری را مشکل‌ساز خواندند و گفتند: قانون اساسی دست مجلس را برای ارائه طرح باز گذاشته اما در این کار طرح باید به حد قناعت اکتفا شود تا باعث تراکم قانون و قرار گرفتن طرح‌های زیاد در صف رسیدگی نگردد.

ایشان در تذکری در خصوص موارد اضطراری نیازمند قانون گفتند: گاهی دولتها برای یک کار فوری در زمینه ارتباطات بین‌المللی یا مسائل اقتصادی و سازندگی احتیاج به قانون دارند که در این اینگونه موارد غالباً راه آسان را در پیش می‌گیرند و به دنبال کسب مجوز از رهبری هستند که البته جز در موارد اضطراری مجوز داده نمی‌شود اما بهتر است در موارد اضطراری نیز مجلس در قانونگذاری تسریع کند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی قانونگذاری در سالهای قبل، اجرای آن را نیازمند وضع قانون خواندند و افزودند: مجلس هنوز در این زمینه قانونگذاری نکرده و این کار باید زودتر انجام شود.

نکته بعدی سخنان رهبر انقلاب، درباره نظارت مجلس بر قوه مجریه با استفاده از ابزارهایی همچون سؤال، تذکر و تحقیق و تفحص بود.

ایشان در این زمینه دو تذکر خطاب به نمایندگان بیان کردند: اول، هدف از نظارت ارتقاء کارآمدی دولت است؛ بنابراین مطلقاً نباید مسائل سیاسی، شخصی و جناحی باعث استفاده از ابزارهای نظارتی شود، و دوم: پرهیز از افراط و تفریط و رعایت انصاف در نظارت.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در توصیه ششم به نمایندگان مجلس دوازدهم گفتند: گاهی با رفتار غلط یک نماینده، همه ۲۹۰ نماینده زیر سؤال می‌روند و کل مجلس از چشم مردم می‌افتد که فلسفه تشکیل هیئت نظارت بر عملکرد نمایندگان پیشگیری این موارد و در صورت رخداد، علاج آنهاست اما آن انتظاری که از این هیئت بود، محقق نشده است.

ایشان در توصیه هفتم، با اشاره به ظرفیت مهم مجلس در زمینه مسائل بین‌المللی و سیاست خارجی، گفتند: مجلس وزنه‌ای سنگین است که دولتهای دنیا در تعاملات خود از آن استفاده می‌کنند. مثلا در میز مذاکره، مخالفت مجلس و یا قوانین مصوب را پوشش دفاع و یا توجیه موضع خود قرار می‌دهند.

 رهبر انقلاب با اشاره به اینکه مجلس می‌تواند در مسائل خارجی دست دولت را پرُ کند، افزودند: از جمله اقدامات خوب و اثرگذار مجلس در زمینه سیاست خارجی قانون اقدام راهبردی مجلس یازدهم است؛ البته بعضی‌ها به این قانون اعتراض و عیب‌جویی کردند که مطلقاً وارد نیست و تصویب آن قانون، کار بسیار درستی بود.

ایشان انواع نقش‌آفرینی نمایندگان در تحولات جهانی و دیپلماسی همچون سفرها و ملاقات‌های رئیس و نمایندگان مجلس از جمله حضور مفید رئیس مجلس در اجلاس اخیر بریکس را تأثیرگذار دانستند و گفتند: گاهی حتی یک بیانیه یا نطق نمایندگان در مسائل سیاست خارجی مهم و مؤثر است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، بهره‌برداری دولتها از پشتوانه مجالس را امری رایج در دنیا خواندند و افزودند: یک نمونه قانون جامع تحریم آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی معروف به «سی‌سادا» است که آن را مجلس آمریکا تصویب کرد و رئیس‌جمهور دموکرات آن زمان که آدم دورو، بددِل و البته زرنگ‌تر از مسئولان ما بود، آن را امضاء کرد آن هم در حالی که ادعای همکاری و همراهی با ایران را داشت و می‌توانست امضا نکند.

ایشان با اشاره به تکرار موضوع تحریم در ایام انتخابات از زبان نامزدها و نمایندگان آنها و در بین مردم، مجلس را در این زمینه دارای امکان فعالیت و نقش‌آفرینی دانستند و گفتند: ما می‌توانیم تحریم‌ها را با ابزارهای شرافتمندانه برطرف و بالاتر از آن، خنثی کنیم همچنانکه بارها گفته‌ایم برداشتن تحریم‌ها دست ما نیست و باید برای رفع آنها تدبیر اندیشید اما خنثی‌سازی تحریم دست ما است و راههای خوبی هم برای آن وجود دارد که مسئولین دولتی برخی از آن راهها را رفتند و آثار خوبی هم داشت که در این زمینه مجلس هم می‌تواند نقش‌آفرینی کند.

نکته هشتم و پایانی رهبر انقلاب در خصوص کار فوری و پیش روی مجلس یعنی رأی اعتماد به کابینه آقای پزشکیان بود.

ایشان تعیین هر چه زودتر کابینه بعد از انجام امور لازم را مفید و ضروری خواندند و گفتند: در این زمینه هم نمایندگان مجلس و هم رئیس‌جمهور منتخب و محترم، مسئولیت‌های سنگینی دارند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در خصوص ویژگی‌ها و معیارهای ضروری برای افرادی که وزیر و میدان‌دار اقتصاد، فرهنگ، سازندگی و تولید خواهند شد، گفتند: کسی را باید میدان‌دار کرد که امین، صادق، متدیّن و از بن دندان معتقد به جمهوری اسلامی باشد.

رهبر انقلاب اسلامی افزودند: ایمان یک شاخص مهم است، امید به آینده و نگاه مثبت به افق شاخص مهم دیگر است و به کسانی که نگاهشان به افق تاریک است و معتقدند نمی‌شود کاری کرد، نمی‌توان مسئولیت‌های مهم و کلیدی داد.

ایشان، تشرّع، اشتهار به صداقت و پاکدستی، نداشتن سابقه سوء، برخورداری از نگرش ملی و غرق نشدن در مسائل سیاسی و جناحی، و کارآمدی را از معیارهای ضروری دیگر برای اعضای کابینه دولت چهاردهم خواندند و گفتند: هم رئیس‌جمهور منتخب و هم مجلس باید این معیارها را رعایت کنند چرا که یک مسئولیت مشترک در انتخاب مسئولان کشور دارند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای ابراز امیدواری کردند که با رعایت این معیارها و ایفای مسئولیت مشترک رئیس‌جمهور و مجلس، یک هیئت وزیران خوب، کارآمد، متدین و انقلابی انتخاب شود که بتواند مسائل کشور را پیش ببرد.

ایشان در بخش پایانی سخنان‌شان مساله غزه را همچنان مساله اول دنیای اسلام دانستند و افزودند: با گذشت ماه ها از آغاز جنایت رژیم غاصب خبیث، شور اولیه در محکومیت و مقابله با این جنایات در برخی افراد کم شده اما اهمیت مساله غزه حتی بیشتر از روزهای اول است.

رهبر معظم انقلاب با اشاره به قدرت روز افزون مقاومت افزودند: یک دستگاه بزرگ سیاسی، اقتصادی، نظامی به اسم آمریکا همراه رژیم غاصب صهیونیست با یک گروه کوچک به نام مقاومت می جنگند و از آنجایی که این دو خبیث موفق نشده‌اند حماس و مقاومت را از پای در بیاورند بمب های خود را در بیمارستان ها، مدارس و بر سر کودکان و زنان و مردم مظلوم می ریزند.

ایشان با اشاره به اینکه امروز مردم دنیا شاهد نهایت جنایت و سبعیت رژیم غاصب هستند و درباره آن قضاوت می کنند خطاب به نمایندگان مجلس افزودند: درباره غزه آرام نگیرید و ساکت نباشید. امروز مصداق مهم فعالیت مجلس در مسائل خارجی و دیپلماسی، مساله غزه است.

پیش از بیانات رهبر انقلاب، رئیس مجلس شورای اسلامی، تکمیل اقدام مجلس قبلی در ریل‌گذاری و نظارت بر حسن اجرای قوانین اقتصادی و راهبردی را از مهمترین دستور کارهای مجلس دوازدهم برشمرد و با بیان اینکه مجلس جدید خود را یار دولت منتخب در پیگیری حل مشکلات مردم می‌داند، گفت: نقطه اتکا و محور مشترک مجلس دوازدهم و دولت چهاردهم، تأکید بر اجرای سیاست‌های کلی نظام بویژه قانون برنامه‌ی هفتم توسعه است.

آقای قالیباف توجه به مسائل اقشار آسیب‌پذیر و کم‌برخوردار و همچنین مطالبات قشر متوسط جامعه را از دیگر اولویت‌های مجلس جدید خواند و افزود: نمایندگان با پرهیز از افتادن در دام حواشی و دوگانه‌های جعلی، تلاش خود را بر پیگیری مطالبات «مردم، نخبگان و دلسوزان انقلاب اسلامی» متمرکز خواهند کرد.

پرهیز از جناح‌گرایی و کمک همدلانه به دولت جدید، توجه به مطالبات همه رأی‌دهندگان، تقویت ارتباط ساختاری نمایندگان با حوزه‌های انتخابیه و استفاده از شیوه‌های جدید نظارتی برای برطرف کردن ضعف‌ها دیگر نکات سخنان رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار نمایندگان مردم با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای بود.

 آنچه در ادامه در اختیار مخاطبان قرار میگیرد، «بسته‌های خبری» است که صرفاً جهت بازنشر سریع بیانات رهبر انقلاب اسلامی در رسانه KHAMENEI.IR و حساب‌های رسمی آن در شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است.

بخش‌هایی از بیانات رهبر انقلاب در این دیدار:

 توصیه موکد من تعامل سازنده مجلس با دولت جدید است. موفقیت رئیس جمهور و دولت جدید، موفقیت همه ما است. همه کمک کنند که رئیس‌جمهور بتواند وظایفی را که در قبال کشور دارد انجام بدهد. اگر ما توانستیم جوری رفتار کنیم که رئیس‌جمهور موفق بشود این موفقیت همه ماست. اگر او در اداره کشور، در پیشبرد اقتصادی کشور، در مسائل بین‌المللی و فرهنگی کشور، موفقیت کسب کند، همه ما موفقیت کسب کردیم. پیروزی او، پیروزی همه ماست. این را باید از بن دندان باور کرد.

 باید در مسائل مهم صدای واحد از کشور شنیده شود. یک جاهایی هست که بایستی دولت و مجلس و مسئولان گوناگون یک حرف بزنند. آن کسانی که در دنیا گوش تیز کردند تا نشانه‌های اختلاف و دوگانگی را پیدا کنند، آنها مایوس شوند؛ یک صدا باید شنیده شود.

 مجلس نباید منشأ تشنج در افکار عمومی مردم باشد. سیاه‌نمایی‌کردن، منفی‌بافی‌کردن که گاهی اوقات در بعضی از مجالس دیده شد از ناحیه بعضی از نمایندگان. البته اغلب نمایندگان همیشه پایبند به این مبانی مهم و معتبر بوده‌اند -این را بدون تعارف ما عرض می‌کنیم، واقعیت این است-  اما در مواردی هم خلاف این مشاهده شده است.

نه فقط در مجلس، حضور نمایندگان در مجامع عمومی -شماها خیلی‌تان در مجامع عمومی، در نمازجمعه‌ها، پیش از خطبه‌ها حضور پیدا می‌کنید در شهرهای مختلف- یا در فضای مجازی که امروز حاکم بر خیلی از فعالیتهای همه است، حضور شما در اینها باید آرامش‌بخش باشد.

هر جا شما سخنی می‌گویید حرفی می‌زنید، نظری می‌دهید، مخاطب شما دلگرم بشود به اینکه شما طرفدار اتحاد و اتفاق و همدستی و همدلی نیروها هستید. خلاف این را نبایستی پیام بدهید. این حفظ امنیت روانی مردم است و این مطلب مهمی است.

 کار فوری مجلس، رأی به کابینه‌ای است که آقای پزشکیان حفظه‌الله ارائه خواهند کرد؛ این کار فوری و فوتی شماست. البته هرچه زودتر کابینه‌ی پیشنهادی، حالا بعد از کارهایی که باید انجام بگیرد تصویب بشود و دولت مشغول کار بشود برای کشور بهتر است. منتها در این زمینه، هم شما، هم رئیس‌جمهور منتخب محترم، مسئولیت‌هایی سنگینی دارید.

چه کسی میخواهد میدان‌دار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیت‌های سازندگی، میدان تولید، چه کسی میخواهد میدان‌دار باشد؟ آن کسی را باید میدان‌دار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد، از بُن دندان به جمهوری اسلامی به نظام اسلامی معتقد باشد.

ایمان یک شاخص مهم است.

امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است، کاری نمی‌شود کرد، نمیشود به اینها مسئولیت داد، مسئولیت‌های اساسی و کلیدی داد.

تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است.

اشتهار به پاکدستی، به صداقت یک معیار است.

سابقه سوء نداشته باشند، این یک معیار است.

نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند.

ینها را با تحقیق [میشود فهمید]، البته کارآمدی را غالباً بعد از اشتغال به کار میشود فهمید، اما با تحقیق، با نگاه کردن به سوابق با شنیدن حرفها، میشود کارآکامدی را هم تشخیص داد.

این معیارها باید رعایت بشود. هم رئیس‌جمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند. یعنی یک مسئولیت مشترک شما دارید در انتخاب مسئولین کشور... اینها لازم است. به نظر من این مسئولیت بسیار مهمی است. هم بر عهده شماست هم بر عهده رئیس‌جمهور محترم است که این کار را انجام بدهند. ان‌شاءالله یک مجموعه‌ی هیئت وزیران خوبی، کارآمدی، به درد بخوری ،متدینی انقلابی‌ای بیایند سر کار و بتوانند مسائل کشور را پیش ببرند.

 نکته‌ی هفتم، درباره‌ی حضور مجلس در موضوعات جهانی و مسائل مربوط به سیاست خارجی است. مجلس یک وزنه‌ی سنگین است، دولتها در دنیا از این وزنه‌ی سنگین مجالس خودشان استفاده میکنند هم در مذاکرات، هم در تعامل، هم در مشارکتهای عملی، در مذاکرات طرف مقابل یک مطلبی را شما در پشت میز مذاکره به طرف مقابل میگویید میگویید آقا ما مجلس نمیگذارد، قانون داریم، نمیتوانیم، از مجلس بعنوان یک پشتوانه در مذاکره استفاده میکند.

در چالشهای گوناگونی مجلس میتواند وزن سنگینی به دولت بدهد، دست دولت را پر کند، لذا حضور شما در مسائل سیاسی و بین‌المللی و دیپلماسی مهم است. یک نمونه از کارهای خوب همین قانون اقدام راهبردی بود در مجلس قبل، که این یکی از کارهای بسیار خوب بود البته بعضی‌ها اعتراض کردند و عیب‌ جویی کردند، مطلقاً این عیب‌ جویی وارد نیست، کار بسیار درستی بود.

این حضور میتواند خیلی مؤثر باشد مثلاً مثل همین سفر اخیری که آقای قالیباف داشتند، در این اجلاسی که بود، که سفر مفید و پرفایده‌ای بود، میتواند دولت محترم از آن استفاده‌ی زیادی بکند.

یا حتی مسئله‌ی غزه مثلاً پیش می‌آید، یک بیانیه شما بدهید، این کلی تأثیر میگذارد در فضای عمومی دنیا. بنده اظهار توقع کردم در یک مواردی که نمایندگان در مجلس ناظر به این مسئله‌ی مهم سیاست خارجی یک حرفی بزنند، یک نطقی بکنند.

در دنیا خیلی از کارها را مجالس میکنند، دولتها از پشتوانه‌ی اقدام مجالس استفاده میکنند، همین قانون جامع تحریم آمریکایی‌ها علیه جمهوری اسلامی، این را مجلسشان تصویب کرد. البته رئیس‌جمهور دموکرات آن سال ــ آدم دوروی بددل که هم دورو بودند، هم بددل بودند، هم زرنگ هم بودند، از مسئولین ما زرنگ‌تر بودند انصافاً در بعضی از مراودات انسان می‌بیند ــ امضاء کرد آن قانون، میتوانست امضاء نکند، ادعا میکرد که میخواهد همکاری کند، همراهی کند با ایران، در قضیه‌ی مسئله‌ی هسته‌ای و اینها، اما در عین حال امضاء کرد قانون جامع را.

 مسئله‌ی غزه، همچنان مسئله‌ی اول دنیای اسلام است. آنچه که من درباره‌ی مسائل خارجی و فعالیت حوزه‌ی دیپلماسی و مانند اینها برای مجلس عرض کردم، یکی مصادیقش همین مسئله‌ی غزه است. آرام نگیرید، ساکت نمانید. کار مهم است.

الان درست است که با گذشت ماه‌ها آن شور اولیه در خیلی از افراد نیست، اما حقیقت امر این است که همان اهمیت روزهای اول امروز وجود دارد بلکه بیشتر. قدرت مقاومت روز به روز بیشتر خودش را دارد نشان میدهد.

یک دستگاه با عظمت نظامی و سیاسی و اقتصادی مثل آمریکا پشت سر رژیم غاصب صهیونیست دارند با یک گروه مقاومت می‌جنگند، نتوانستند اینها را به زانو دربیاورند. چون حماس را نمی‌توانند به زانو دربیاورند، چون مقاومت را نمی‌توانند به زانو در بیاورند دقّ دلی‌شان را روی مردم خالی می‌کنند بمب‌ها را روی سر مردم می‌ریزند.

مردم دنیا هم در واقع دیگر حالا دارند قضاوت میکنند علیه رژیم غاصب خبیث. مسئله تمام نشده مسئله همچنان ادامه دارد.

بیانیه جلیلی / تشکیل دولت توانمند با همه اختلاف سلیقه‌ها

 بخش خبری

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

بیانیه جلیلی / تشکیل دولت توانمند با همه اختلاف سلیقه‌ها

سعید جلیلی بعد از اعلام نتایج انتخابات و آغاز رقابت انتخاباتی مرحله دوم بیانیه‌ای صادر کرد.

متن کامل این بیانیه به شرح ذیل است؛

مردم پرمهر ایران!

انتخابات هشتم تیر یک جلوۀ دیگر از مردم‌سالاری دینی بود که نشان داد در جمهوری اسلامی اختیار با مردم ایران است. حضور معنادار شما در پای صندوق‌های رأی را ارج می‌نهم و به همۀ هم‌میهنانی که با حضور خود جمهوریت نظام و مردم‌سالاری دینی را پاس داشتند، درود می‌فرستم. باید از همۀ مردم، از نامزدهای محترم و از هواداران آن‌ها، با هر سلیقه و گرایشی، تشکر کرد که در فرایند انتخابات فعالانه حضور داشتند و بر شور و نشاط انتخابات افزودند. همۀ کسانی که مسئولانه در این ایام نقشی آفریدند، چه به اینجانب رأی داده باشند و چه به دیگران گرایش داشتند، نزد خدا مأجورند و بر هیچ کس سرزنشی روا نیست. در همین راستا، از آقایان پورمحمدی، پزشکیان، زاکانی، قاضی‌زاده و قالیباف قدردانی می‌کنم که با حضور خود این انتخابات را به صحنۀ انتخاب و اختیار مردم ایران بدل کردند.

اکنون، مردم ایران هستند که باید انتخاب کنند. دور دوم انتخابات فرصت دوباره‌ای است تا مردم در فضایی پرنشاط ولی به‌دور از هیاهو به گفت‌وگو پیرامون آیندۀ ایران بپردازند؛ بشنوند، بیندیشند، مقایسه کنند و انتخاب کنند. ازاین‌رو، هفتۀ پیش رو را یک فرصت بزرگ کم‌نظیر در تاریخ انقلاب اسلامی ایران می‌بینم: هفتۀ گفت‌وگو و مناظره پیرامون تصمیم برای آیندۀ ایران. من همه را، همۀ مردم ایران را به نقش‌آفرینی بیشتر فرامی‌خوانم تا فعالانه در این امر که به سرافرازی ایران می‌تواند بینجامد مشارکت کنند. زن و مرد، پیر و جوان، شهری و روستایی، رفیق یا رقیب، اهل این جبهه یا دل‌بسته به آن جناح، همه و همه، باید حتی رقابتمان هم به قوی‌تر شدن ایران عزیز، به سرافرازی هر چه بیشتر پرچم بلند سه‌رنگ، به احیای شکوه تمدنی و فرهنگی ایران بزرگ اسلامی بینجامد. در همین راستا، وظیفۀ خود می‌دانم تا برای این مردم عزیز بیش از گذشته به تبیین نگاه و رویکردی بپردازم که باور دارم در این بزنگاه تاریخی برای جهش این میهن و سرافرازی مردم ایران ضروری است.

فاصلۀ هشتم تا پانزده تیرماه فاصله‌ای کوتاه برای برداشتن گامی بلند و تاریخی است. شما نشان دادید در هجوم تردیدافکنی‌ها و یاس‌پراکنی‌ها،  در میان انبوه آسیب‌شناسی‌ها و عیب‌جویی‌ها، ایرانی‌ها  همچنان به افق‌های بلند می‌اندیشند و در خاطرۀ ملی‌شان، «جهش» یک گزینۀ جذاب و برجسته است. خوشحالم که نمایندۀ شما بودم تا این تمنای تاریخی و این آرزوی ملی شما آشکار شود. هشت تیر نشان داد، شوق جهش و ذوق ساختن آینده، نیرویی قوی‌تر از ترس و طمع است! نیرویی که می‌تواند نزدیک ده میلیون نفر را، تا رسیدن به قله، بر سر یک هدف بلند، به اتفاق برساند! باید تشکر کنم، از زنان و مردانی که با رأی معنادار خود نشان دادند به یک جهان فرصت برای جهش ایران باور دارند! شما در هشتم تیر نشان دادید جهش ایران با نقش‌آفرینی پرشکوه هر ایرانی دست‌یافتنی است! حالا وقت آن است تا همۀ مردم ایران را با این راه پرافتخار همراه کرد!

من باور دارم، آن چه شما در هشت تیر بر سر آن به اتفاق رسیدید، حرف همۀ ایرانی‌هاست که می‌توان یک ایران را حول آن متفق کرد! دیگران را قانع کنید، با این مسیر همراه کنید، همه را به این راه دعوت کنید، همه را از راه و رسم جهاد و جهش، آگاه کنید! هرچه این حضور گسترده تر باشد، دولت چهاردهم پشتوانۀ قوی‌تر خواهد داشت تا نه‌تنها با مشکلات واقعی و روزمره مردم در داخل و خارج، روبه‌رو شود، بلکه به هدف‌های بلندی که نشانه گرفته است، دست یابد. اکنون وقت درنگ نیست! به روستاها بروید و صدای ما را به آن‌ها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آن‌ها بگویید! سراغ گروه‌هایی بروید که سانسور می‌شوند، دیده نمی‌شوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آن‌ها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشم‌انداز، از این دوراهی که پیش رو ی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید. چون من روی آن‌ها حساب باز کرده‌ام؛ روی همۀ آن‌ها، «همۀ» مردم ایران!

دولت نقش‌آفرین وقتی می‌تواند از یک جهان فرصت برای یک ایران جهش بهره ببرد که به هر ایرانی متناسب با استعداد و توانایی او، نقشی بسپارد و او را در این حرکت بزرگ سهیم کند. یک دولت عدالت‌محور برای رفع فساد و تبعیض به پشتوانۀ محکم مردمی نیاز دارد تا بتواند راه دولت پرتلاش شهید رئیسی را با شتاب بیشتر بپیماید. باور دارم با هم‌افزایی نیروی همۀ ایرانیانی که به شعارهای مشترکمان، یعنی عدالت، آزادی، استقلال، ایمان و جمهوریت باور دارند، ولو با اختلاف سلیقه‌ها، می‌توان یک دولت توانمند تشکیل داد که ورای لابی‌های قدرت و ثروت، کشور را در این بزنگاه به سمت قله‌ها جهش دهد. دولتی که از پشتیبانی قوی مردمی برخوردار باشد، پناه و پشتیبان همۀ مردم خواهد بود و حقوق اقلیت و اکثریت، موافق و مخالف، همه را تضمین خواهد کرد.

آن چه مرا در این مسیر مصمم نگه می‌دارد، حضور و یاری پرشور شما مردم پرمهر است که برای من یادآور پیمانی است که خداوند از همۀ ما گرفته است تا در برابر گرسنگی ستمدیدگان و شکم‌بارگی ستمگران آرام نگیریم. این راه را بدون حضور و یاری مردم نمی‌توان پیمود! من دست یکایک هم‌میهنان را در این مسیر می‌فشارم، حتی آنان که، به هر دلیلی، هنوز به شناخت دقیقی از دیدگاه‌ها و برنامه‌های این فرزند کوچک ملت نرسیده‌اند. ما در این مسیر، به همدلی و همبستگی و هماهنگی و هم‌افزایی همه نیاز داریم. همۀ کسانی که ایران را دوست دارند نقشی در این نقشۀ سه رنگ پرشکوه خواهند داشت؛ جز با نقش‌آفرینی همۀ مردم، جهش به دست نمی‌آید! ما برای این هدف بزرگ، به اتفاق نیاز داریم! از برادران عزیزم، آقایان قالیباف، زاکانی و قاضی‌زاده که با ابراز محبت بر اهمیت این اتفاق تأکید نموده‌اند، صمیمانه سپاسگزارم. پانزده تیرماه برای جهش ایران، #به_اتفاق، یک جهان فرصت می‌توان گرفت!

«به پا خیزید برای خدا، دوتا دوتا و تنها!» آن گاه، اتفاق بزرگ، نزدیک است!

                                                                                          سعید جلیلی

                                                                                         9تیر1403

حمایت قاضی‌زاده هاشمی از سعید جلیلی

 بخش خبری

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

حمایت قاضی‌زاده هاشمی از سعید جلیلی

سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی نامزد انصرافی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم در پیامی در شبکه ویراستی از سعید جلیلی در دور دوم انتخابات حمایت کرد.

وی نوشت: «و لا تکونوا کالذین تفرقوا و اختلفوا من بعد ما جاءهم البینات…»

وظیفه امروز همه دلسوزان حمایت از کاندیدای جبهه انقلاب است. از ملت بزرگ ایران، هوادارانم و از سایر برادرانم آقایان قالیباف، زاکانی و ستادهای انتخاباتی ایشان می‌خواهم از برادر گرانقدر آقای دکتر ‫#سعید_جلیلی‬ حمایت کنند.

زاکانی: خویشاوندان خود را برای رای به جلیلی متقاعد کنید

 بخش خبری

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

زاکانی: خویشاوندان خود را برای رای به جلیلی متقاعد کنید

متن پیام به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا ۚ وَاذْکُرُوا نِعْمَتَ اللَّهِ عَلَیْکُمْ إِذْ کُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَیْنَ قُلُوبِکُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَکُنْتُمْ عَلَیٰ شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَکُمْ مِنْهَا ۗ کَذَٰلِکَ یُبَیِّنُ اللَّهُ لَکُمْ آیَاتِهِ لَعَلَّکُمْ تَهْتَدُونَ {۱۰۳ آل عمران}

هفته پیش رو، مهمترین و سرنوشت سازترین روزهای جبهه انقلاب است. اگر دور اول در تطبیق شاخص‌های اصلح بر نامزدهای جریان انقلاب، در بدنه نیروهای انقلابی اختلاف نظر وجود داشت، الان خداوند متعال به برکت خون شهدا، فرصتی دوباره نصیب ما کرده است و دیگر دور دوم اختلاف نظری نیست و آقای سعید جلیلی تنها مصداق اصلح خواهد بود.

با تشکر از زحمات آقایان دکتر قالیباف و دکتر قاضی‌زاده و تمام هواداران ایشان، اکنون وظیفه همگان به ویژه تمام ستادها و هواداران اینجانب است تا تمام تلاش خویش را به کار گیرند و علاوه بر خویش دیگران را هم برای رأی به جلیلی در دور دوم متقاعد و آرای بیشتری جلب کنند.

بیانیه مهم قالیباف:همه بایدبرای انتخاب آقای جلیلی تلاش کنیم

 بخش خبری

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

بیانیه مهم قالیباف:همه بایدبرای انتخاب آقای جلیلی تلاش کنیم

متن کامل این پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم‌من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا

انتخابات 8 تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و  عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر‌ مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.

اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی  حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم.

خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این  لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه 90 و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن  تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی  و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که  ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب  لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.

آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش   این حمایت برای من بیش از همه  روشن است چرا که می دانم  این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی  هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.

همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود می‌خواهم که کمک کنند  تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.  

در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را  از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف  شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفته‌اند.  

والسلام

محمد باقر قالیباف

اخباردفاعی امنیتی درهفته‌ای که گذشت.

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

اخبار دفاعی امنیتی در هفته‌ای که گذشت

برای مشاهده مشروح هر خبر بر روی تیتر مربوطه کلیک کنید.

فرمانده نیروی پدافند هوایی ارتش:
حضور مردم در انتخابات خط بطلانی بر دسیسه‌های دشمنان است
امیر سرتیپ صباحی‌فرد گفت: حضور هموطنا‌ن‌مان در عرصه‌های مختلف به‌ویژه انتخابات و مشارکت‌های سیاسی یقیناً خط بطلانی بر دسیسه‌های دشمنان این مرز و بوم است.

جانشین فرمانده کل سپاه:
مشارکت حداکثری در انتخابات مانع اقدام دشمنان علیه ایران می‌شود/ برای پیروزی ۲۰۰ هزار شهید دادیم
سردار فدوی با اشاره به اینکه آمریکا ذاتش دشمنی با جبهه حق است، گفت: با مشارکت حداکثری در انتخابات، دشمن جرأت نمی‌کند که اقدامی علیه ما انجام دهد.

بازدید فرمانده نیروی پدافند هوایی از صنایع الکترونیک شیراز
امیر سرتیپ صباحی‌فرد با حضور در صنایع الکترونیک شیراز، از بخش‌های مختلف آن بازدید کرد.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه مطرح کرد؛
ماجرای التماس صهیونیست‌ها به ایران در آستانه اجرای عملیات «وعده صادق»
سردار «حاجی‌زاده» ماجرای التماس صهیونیست‌ها به ایران در آستانه اجرای عملیات «وعده صادق» را تشریح کرد.

با حضور فرمانده کل ارتش؛
پروژه ۸۳۹ واحدی منازل سازمانی نیروی زمینی ارتش افتتاح شد
پروژه ۸۳۹ واحدی منازل سازمانی نیروی زمینی ارتش در شهر‌های تهران، کاشان، شیراز، کرمانشاه، تربت حیدریه و همچنین مرکز نگهداری و توانبخشی بیماران ذهنی، حرکتی و جسمی ۱۰۰ تختخوابی باران رحمت افتتاح شد.

سرلشکر موسوی:
موانع و مشکلات هرگز ارتش را متوقف نمی‌کند
فرمانده کل ارتش گفت: با کار و مدیریت جهادی هیچ‌گاه اجازه نمی‌دهیم که چالش‌ها، موانع و مشکلات، ارتش را از دستیابی به اهداف خود بازبدارد.

فرمانده نیروی زمینی ارتش عنوان کرد؛
ساخت بیش از ۱۷ هزار واحد مسکونی توسط نیروی زمینی ارتش
امیر سرتیپ «حیدری» گفت: در شهر‌های مختلف کشور بیش از ۱۷ هزار واحد مسکونی از سوی نیروی زمینی ارتش در حال ساخت است.

سرلشکر موسوی در جمع خبرنگاران:
نیروی زمینی ارتش در ساخت مراکز فرهنگی و خدمات‌رسانی پیشرو است
فرمانده کل ارتش با تأکید بر تداوم نهضت ساخت مسکن برای کارکنان آجا گفت: نیروی زمینی ارتش در عرصه ساخت مسکن سازمانی، شخصی و مراکز فرهنگی و خدمات‌رسانی پیشرو است.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی پدافند هوایی:
ملت انقلابی ایران همواره حامی ولایت بوده‌ است
امیر سرتیپ «خوش‌قلب» گفت: مردم عزیز ایران بار‌ها نشان داده‌اند که با عقیده محکم در برابر هرگونه تهاجمی همچون سدی ایستاده‌اند و از ولایت، انقلاب و مملکت حمایت کرده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش مطرح کرد؛
تأمین امنیت ۱۰۰ درصدی شناور‌های غیرنظامی در خلیج عدن و دریای سرخ
دریادار «ایرانی» اجرای فرمان فرمانده کل قوا را اصلی‌ترین ماموریت نیروی دریایی ارتش دانست و گفت: این ماموریت، شامل تامین امنیت دریایی برای شناور‌های غیرنظامی، نفتکش‌ها، کشتی‌های تجاری در همه عرصه‌های اقیانوسی است.

فرمانده نیروی زمینی ارتش در گفت‌وگو با دفاع‌پرس عنوان کرد؛
پاسخ سخت محور مقاومت به هرگونه شرارت صهیونیست‌ها علیه لبنان
امیر سرتیپ حیدری گفت: در صورت حمله رژیم صهیونیستی به لبنان، محور مقاومت سکوت نمی‌کند و پاسخ سختی به شرارت‌های صهیونیست‌ها خواهد داد.

تأکید رئیس ستاد کل نیروهای مسلح بر افزایش سهم بانوان در مدیریت کشور
سرلشکر باقری مشارکت فعال زنان در افزایش ساختار قدرت کشور، توسعه فرهنگی و حوزه دفاع و امنیت ملی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب را حائز اهمیت دانست و بر آمادگی مراکز علمی نیرو‌های مسلح برای تحقیق و پژوهش در این حوزه تأکید کرد.

به میزبانی نیروی هوایی ارتش؛
اولین دوره مربی‌گری سبک زندگی ایرانی اسلامی نیرو‌های مسلح برگزار شد
اولین دوره مربی‌گری سبک زندگی ایرانی اسلامی نیرو‌های مسلح در مرکز فرماندهی آموزش تخصص‌های هوایی شهید خضرایی برگزار شد.

انتصاب معاون جدید بهداشت، درمان، امداد و آموزش پزشکی ارتش
امیر سرتیپ دوم «نظامی» به‌عنوان معاون جدید بهداشت، درمان، امداد و آموزش پزشکی ارتش جمهوری اسلامی ایران منصوب شد.

فرمانده قرارگاه اقتصاد مقاومتی ستاد کل نیرو‌های مسلح:
توجه به اقتصاد در نیروهای مسلح یک الزام است
دریادار «صالح» گفت: در راستای اهداف مصوب تحول بنیادین اقتصادی در نیرو‌های مسلح باید به الگوسازی، مردمی‌سازی و درآمد‌آفرینی توجه ویژه‌ای شود.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد؛
لزوم توجه به منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه اقتصاد
حجت‌الاسلام محمدحسنی گفت: منظومه فکری رهبر معظم انقلاب اسلامی در زمینه مبارزه با فساد و نظارت بر حوزه اقتصادی، می‌تواند نقشه راه روشنی برای فعالیت‌های مالی همراه با سلامت در مجموعه نیرو‌های مسلح باشد.

معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح عنوان کرد؛
آمادگی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح برای کمک به صنعت هوانوردی
دریادار رستگاری گفت: وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح آماده است تا دانش، توانمندی و بلوغ صنعتی خود را در اختیار صنعت هوانوردی کشور قرار دهد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین:
مردم ایران با خون فرزندانشان از نظام اسلامی حمایت کرده‌اند
سردار سلیمانی با تاکید بر اینکه مردم‌سالاری دینی مبنای نظام جمهوری اسلامی است، گفت: مردم با خون فرزندانشان از نظام اسلامی حمایت کرده‌اند.

فرمانده نیروی دریایی سپاه:
افراد بی‌هویت برای ملت ایران گردن‌کلفتی می‌کنند/ ۲۳۰ هزار شهید ندادیم که از خارج مستشار بیاوریم
سردار «تنگسیری» گفت: امروز آدم‌های بی‌هویت و بی‌شناسنامه که نمی‌دانند نیروی نظامی و سپاه چیست و در دفاع مقدس نبودند، برای ملت ایران گردن‌کلفتی می‌کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش:
جمهوری اسلامی ایران نقشی تعیین‌کننده در دنیا دارد
امیر دریادار «ایرانی» گفت: امروز پیام مقام عظمای ولایت به زبان فارسی و ترجمه انگلیسی در دانشگاه‌های آمریکا، ابلاغ می‌شود و این نیروی خداوند است که پشتیبان نظام و انقلاب است.

پیام سرلشکر موسوی به مناسبت هفته قوه قضاییه؛
قوه قضاییه‌ حرکت پرشتابی را برای اقامه عدل و احیای حقوق عامه در پیش گرفته است
فرمانده کل ارتش در پیامی تأکید کرد: قوه قضاییه‌ حرکت پرشتاب برای اقامه عدل و احیای حقوق عامه و تأمین امنیت روحی و روانی مردم را در پیش گرفته است.

ششمین همایش حقوقی ارتش برگزار شد
ششمین همایش تخصصی «روز رسته حقوق در ارتش» با حضور دریادار سیاری و نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین خبر داد؛
افتتاح ۳۰۲ طرح و پروژه عمرانی در مازندران
سردار «سلیمانی» از افتتاح ۳۰۲ طرح و پروژه عمرانی به مناسبت دهه امامت و ولایت در مازندران خبر داد.

معاون هماهنگ‌کننده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء:
«جبهه مقاومت» آمریکا و اسرائیل را به خاک مذلت کشانده است
سردار «شادمانی» گفت: عملیات «وعده صادق» عجز و درماندگی آمریکا و رژیم صهیونیستی را به تصویر کشید و موجب شد که گروه‌های مقاومت، آمریکا و اسرائیل را به خاک مذلت بکشانند.

با امضای سرلشکر باقری صورت گرفت؛
ابلاغ طرح ملی مقابله با ناقلین مهاجم زیستی
طرح ملی مقابله با ناقلین مهاجم زیستی و دستورالعمل عملیاتی واپایش تهدیدات ناشی از ناقل مهاجم زیستی (آئدس) با امضای رئیس کارگروه دائمی پدافند غیرعامل به تمام دستگاه‌ها ابلاغ شد.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش:
مشارکت گسترده در انتخابات از مؤلفه‌های اصلی اقتدار ملی است
امیر سرتیپ «قربانی» گفت: دشمن به دنبال کم‌رنگ کردن حضور مردم در انتخابات است؛ اما ملت فهیم ایران روز جمعه با حضور پرشور خود، حماسه بزرگ دیگری را رقم خواهند زد.

دریادار سیاری:
انتخاب اصلح خنثی‌کننده توطئه‌های دشمنان است
معاون هماهنگ‌کننده ارتش با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری، گفت: انتخاب اصلح خنثی‌کننده توطئه‌های دشمنان است و جایگاه کشور را در سطح جهان بالا می‌برد.

معاون حقوقی، قوانین و امور مجلس ارتش:
دانشکده حقوق ارتش تأسیس می‌شود
امیر سرتیپ دوم «یعقوبی» گفت: ارتش جمهوری اسلامی از به‌روزترین کارشناسان حقوقی در امور مختلف استفاده می‌کند.

فرمانده نیروی زمینی ارتش:
نظامیان باید از آمادگی جسمانی بالایی برخوردار باشند
امیر سرتیپ «حیدری» با اشاره به تأثیر ورزش در پویایی جسم و روان، گفت: ما یک جامعه نظامی هستیم که باید از نظر جسمی در آمادگی دائم و همیشگی قرار داشته باشیم.

سردار فضلی در گفت‌‌وگو با دفاع‌پرس:
دشمن به‌دنبال تخریب هر ۶ نامزد است/ حضور پرشور در انتخابات کشور را بیمه می‌کند+ فیلم
جانشین معاون هماهنگ‌کننده سپاه گفت: دشمن به‌دنبال تخریب هر ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری است تا به اهداف خود برسد؛ لذا در این وضعیت برادری، وحدت و حضور پرشور ما می‌تواند ایران اسلامی را بیمه کند.

عیدانه رهبر معظم انقلاب به دریادلان مستقر در جزایر نازعات خلیج‌فارس اهدا شد
سردار «تنگسیری» هدیه ویژه و متبرک شده غدیریه رهبر معظم انقلاب را طبق رسم هر ساله به دریادلان و رزمندگان حافظ مرز عزت و اقتدار نظامی اسلامی در جزایر نازعات خلیج‌فارس تقدیم کرد.

جانشین نماینده ولی‌فقیه در سپاه در گفت‌وگو با دفاع‌پرس:
مشارکت حداکثری نقش کلیدی در حفظ نظام دارد
حجت‌الاسلام «طیبی‌فر» گفت: مردم زمام امور اجرایی کشور را به دست کسی بسپارند که سرباز انقلاب اسلامی باشد؛ همان‌طور که شهیدان رئیسی و سلیمانی برای انقلاب سربازی کردند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی زمینی ارتش:
مشارکت گسترده در انتخابات دشمنان را نا‌امید خواهد کرد
امیر سرتیپ «قربانی» گفت: آحاد ملت ایران اسلامی حضور در انتخابات را تکلیف الهی می‌دانند و قطعاً با مشارکت همگانی خود بار دیگر دشمنان را مأیوس خواهند کرد.

سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:
راهبرد انتخاباتی سپاه دعوت به مشارکت حداکثری است
سردار «شریف» گفت: راهبرد انتخاباتی سپاه دعوت از آحاد ملت برای مشارکت حداکثری، کمک به تضمین امنیت و سلامت و ممنوعیت پاسداران در ورود مصداقی به انتخابات است.

فرمانده نزاجا:
انتخابات یک مسئله بسیار مهم، حساس و حیاتی برای کشور است
امیر «حیدری» گفت: انتخابات یک مسئله بسیار مهم، حساس و حیاتی برای کشور است و اگر در این راه، غفلت و نسبت به سرنوشت آینده کشور اهمال کنیم، قطعاً راه شهدا را نرفته‌ایم.

سرلشکر سلامی:
انتخابات باید به صحنه غلبه ملت ایران بر دشمنان تبدیل شود
فرمانده کل سپاه حضور مردم در پای صندوق‌های رأی را زمینه‌ساز تعمیق اقتدار ایران در جهان دانست و گفت: انتخابات باید به صحنه غلبه ملت ایران بر دشمنان تبدیل شود.

حضور عاشورایی رزمندگان پای صندوق رأی

 بخش خبری رهبری انقلاب جنگ ودفاع مقدس

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

حضور عاشورایی رزمندگان پای صندوق رأی

به گزارش خبرنگار حماسه و جهاد دفاع‌پرس، انتخابات در دوران هشت سال دفاع مقدس در جبهه‌های دفاع مقدس با شور و حال خاصی برگزار می‌شد؛ رزمندگان اسلام در جبهه‌های نبرد حق علیه باطل با حضور در پای صندوق‌های رأی، همزمان با حماسه‌هایی که در میدان نظامی خلق می‌کردند، در میدان سیاسی نیر پای کار میدان بودند و به ۲ تکلیف خود، همزمان عمل می‌کردند.

حضور عاشورایی رزمندگان پای صندوق رأی

«جعفر طهماسبی» از رزمندگان لشکر ۱۰ سیدالشهداء (ع) در دوران دفاع مقدس به بیان خاطره‌ای از مشارکت رزمندگان دلاور این لشکر در چهارمین انتخابات ریاست‌جمهوری که در نتیجه آن حضرت آیت‌الله خامنه‌ای برای دومین‌بار به‌عنوان رئیس جمهوری اسلامی ایران منصوب شدند، آن‌هم پس از حماسه‌آفرینی‌های آن‌ها پس از عملیات «عاشورای سه» پرداخته و گفته است:

«سحر روز جمعه ۲۵ مرداد سال ۱۳۶۴ رزمندگان تیپ سیدالشهداء (ع) با حمله غافلگیرانه به مواضع دشمن در منطقه عمومی فکه، در یک عملیات که بشتر از چند ساعت طول نکشید، امکانات و نفرات دشمن را به صورت گسترده منهدم کردند و نزدیک به ۴۰ نفر از آن‌ها را اسیر گرفتند و ۳۰ نفر از رزمندگان اسلام نیز به شهادت رسیدند.  

قبل از طلوع آفتاب همه گردان‌ها عقب آمده بودند و در دهکده حضرت رسول  (ص) در چنانه مشغول استراحت بودند. ساعت ۶ صبح بود که با ماشین‌ها به‌سمت اندیمشک حرکت کردیم. داخل ماشین فقط حرف از شهدا می‌زدند و خاطرات شهدا در آخرین لحظه وداع را مرور می‌کردند و بعضی‌ها هم که یک مجروحیت سطحی داشتند و عقب نرفته بودند، با افتادن ماشین در دست‌انداز و یا فشار بچه‌ها داخل ماشین صدایشان در آمده بود. بعضی از وسواسی‌ها هم غرغر می‌کردند که برادر‌ها مواظب لباس‌های خونی باشید و به ما نمالید. اون‌ها هم به شوخی می‌گفتند خون شهید پاکه. گاهی هم نام یک شهید را می‌آوردند و دسته‌جمعی براش گریه می‌کردند. خلاصه غوغایی بود و اصلاً کسی حواسش نبود که امروز روز انتخابات ریاست جمهوری است!

ساعت ۷ صبح رسیدیم مقابل ایستگاه صلواتی پل کرخه. بچه‌ها با داد و فریاد ماشین‌ها را متوقف کردند. همه با تجهزات کامل از ماشین‌ها پیاده شدند و سمت درب ورودی صلواتی هجوم بردند. مقابل ورودی صلواتی روی پارچه‌ای نوشته بود محل اخذ رأی؛ اما هنوز صندوقی برای رأی‌گیری نبود. بچه‌ها اسلحه‌ها رو روی میز‌های چوبی که داخل ایستگاه صلواتی بود، گذاشتند و صف کشیدند برای گرفتن صبحانه. نان و پنیر و چای شیرین داخل لیوان‌های پلاستیکی قرمز.

تازه صبحانه خوردن تمام شده بود که دست‌اندکاران اخذ رأی از اندیمشک آمدند. ساعت ۸ بود که رأی‌گیری شروع شد و برادران ارتشی در صفوف منظم می‌آمدند و رأی می‌دادند. کاندیدا‌ها سه نفر بیشتر نبودند؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، آقای عسگراولادی و آقای کاشانی.

از مسولین صندوق سوال کردیم که ما هم می‌توانیم رأی بدهیم. گفتند باید کارت شناسایی عکس‌دار داشته باشید. گفتیم کارت داریم، ولی عکس نداره. خودمان که هستیم، عکس برای چیست؟ گفتند به ما این‌طور ابلاغ شده است. هر چه بچه‌ها اصرار کردند، فایده‌ای نداشت.

فرمانده‌ها اعلام کردند که برادران سوار ماشین‌ها شوند و کسی هم اسلحه و تجهیزاتش را جا نگذارد. تقریباً ما آخرین نفراتی بودیم که از ایستگاه صلواتی کرخه بیرون آمدیم که مسئول صندوق با خوشحالی گفت: «برادر‌های رزمنده!، تماس گرفتیم با مرکز و اجازه دادند که با کارت جنگی، شما رأی دهید». این خبر زود میان بچه‌ها پخش شد و صد‌ها رزمنده تیپ سیدالشهداء (ع) در یک صف شدند و رأی خود را به صندوق ریختند. جالب این بود که همه به هم می‌گفتند به آقای خامنه‌ای رأی دهید.

روز ۲۵ مرداد سال ۱۳۶۴ بچه‌های رزمنده به ۲ تکلیف عمل کردند؛ یکی شرکت در  عملیات «عاشورای سه» و انهدام دشمن بعثی و دیگری شرکت در انتخابات ریاست جمهوری؛ انتخاباتی که بیش از  ۱۴ میلیون رأی به صندوق‌ها ریخته شد و  حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با بیش از ۱۲ میلیون یعنی ۸۵ درصد آراء، رئیس جمهور کشور اسلامی ایران شد».

رهبری انقلاب :برای اثبات صحت و صداقت نظام جمهوری اسلامی حضور مردم یک امر لازم و واجبی است.

 بخش خبری رهبری انقلاب

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

رهبری انقلاب :برای اثبات صحت و صداقت نظام جمهوری اسلامی حضور مردم یک امر لازم و واجبی است.

خبرنگار(۱): به محضر مبارک رهبر معظّم، معزّز و فرزانه‌ی انقلاب اسلامی عرض سلام و ادب و احترام دارم. صبح حضرت مستطاب‌عالی به خیر و نیکی ان‌شاءاللّه و قرین به صحّت و سلامت و عافیت. یاد شهدای خدمت بویژه رئیس‌جمهورِ شهید، رئیسی عزیز را که امروز به دلیل فقدان ایشان چهاردهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری را برگزار میکنیم گرامی میداریم.

حضرتعالی در روز چهاردهم خرداد از حماسه‌ی انتخابات سخن گفتید و در روز عید سعید غدیر خم بر موضوع افزایش مشارکت و مشارکت حدّاکثری برای سرافرازی ایران و ایران قوی سخن گفتید و بر این موضوع تأکید فرمودید. اکنون که در دقایق ابتدائی فرایند رأ‌ی‌گیری در چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری هستیم، با توجّه به جایگاه و نقش بی‌بدیل رئیس‌جمهور در اقتدار و پیشرفت کشور، آخرین توصیه‌ی حضرتعالی برای کسانی که هنوز برای حضور در انتخابات مردّد هستند و یا تصمیم قطعی نگرفته‌اند چیست؟

بسم الله الرّحمن الرّحیم

برای ملّت عزیزمان از خداوند متعال بهترین روزها و سالها و بالاترین برکاتش را مسئلت میکنم.

روز انتخابات برای ما ایرانی‌ها، روز نشاط و شادی است؛ بخصوص آن وقتی که انتخابات برای گزینش رئیس‌جمهور است که چند سال آینده‌ی کشور با این انتخاب مردم تعیین میشود؛ لکن به نظر من یک موضوع مهمّی در کنار این هست و آن حضور پُرشور مردم و افزایش و کثرت رأی‌دهندگان است؛ این برای جمهوری اسلامی یک نیاز قطعی است. کلمه‌ی جمهوری در «جمهوری اسلامی» حاکی از این است که در ذات این نظام، حضور مردم لحاظ شده؛ بنابراین دوام جمهوری اسلامی و قوام جمهوری اسلامی و عزّت جمهوری اسلامی و آبروی جمهوری اسلامی در دنیا متوقّف به حضور مردم است؛ برای همین است که ما توصیه میکنیم مردم عزیزمان مسئله‌ی رأی دادن را، حضور در این آزمون مهمّ سیاسی را جدّی بگیرند و شرکت کنند. و اینکه شما میگویید بعضی‌ها مردّدند، من وجهی برای تردید پیدا نمیکنم. این کار آسانی است که نتایج مهمّی دارد. چرا انسان برای انجام یک کاری که خرج ندارد، زحمتی ندارد، مایه‌ای ندارد، وقت‌گیری‌ای ندارد، فشاری ندارد ولی فواید زیادی دارد، باید تردید داشته باشد؟ تردید نکنند. بخصوص با توجّه به همین نکته‌ای که من اشاره کردم و آن اینکه قوام جمهوری اسلامی به حضور مردم است و برای اثبات صحّت و صداقت نظام جمهوری اسلامی، حضور مردم یک امر لازم و واجبی است.

امیدوارم ان‌شاءاللّه خدای متعال مقدّر کند برای این کشور بهترین و مفیدترین گزینش را و سالهای آینده ان‌شاءاللّه سالهای خوب و مطلوبی باشد و مردم از گزینش خودشان راضی باشند.

والسّلام علیکم و رحمة‌الله و‌ برکاته

۱) آقای مهدی خسروی (خبرنگار صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران)