شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳، ۱۲:۵۵ ق.ظ

درباره سايت

پایگاه فرهنگی،مذهبی شهدای نیاک

سایت شهدای نیاک مرجع نرم افزارهای مذهبی ومقالات،بیانات رهبری،زندگینامه شهدا،کتاب های مذهبی،صوت وتصویر،جشنواره های شهدای نیاک،مداحی مناسبت های مذهبی،بانک صوت وتصویر،آرشیوفیلم های مذهبی،کلیپ های مذهبی،سخنرانی علما،خبرهای سیاسی،اجتماعی،فرهنگی مذهبی،نظامی،کتابخانه،نرم افزارهای قرآنی،امام خمینی ره،ویژه نامه مذهبی،کودک ونوجوان،محرم،ماه مبارک رمضان،عاشورا و تاسوعا حسینی،امربه معروف ونهی از منکر،حجاب عفاف،سبک زندگی اسلامی

بایگانی

محبوب ترين ها

پيوندها

مداحان وشعرا

شخصیت های سیاسی ونظامی

شبکه های اجتماعی

هنر اصلی انقلاب، تبدیل جمهور مردم از توده منفعل به مجموعه متحد بود

 بخش خبری رهبری انقلاب

سایت شهدای نیاک مرجع خبری وطراح نرم افزارهای مذهبی

رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری:هنر اصلی انقلاب، تبدیل جمهور مردم از توده منفعل به مجموعه متحد بود

به گزارش خبرنگار اخبار داخلی دفاع‌پرس، امام خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تنفیذ سیزدهمین دوره‌ ریاست جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: امروز روز نزول آیه تطهیر و متعلق به ائمه علیهم السلام است. به برکت همراهی و شفاعت این بزرگان، این روز برای ملت مبارک باشد.

محورهای سخنرانی رهبر معظم انقلاب در این مراسم به شرح زیر است:

- از خداوند متعال متضرعانه مسئلت می‌کنیم که این سرآغاز را برای مردم و کشور مبارک بفرماید. به خصوص که ما در روزهایی هستیم که متعلق به اهلبیت علیهم‌السلام است. چند روز پیش عید غدیر بود،‌فردا روز مباهله است،‌ روز نزول آیه ولایت است.

- اولاً بایستی از خداوند متعال تشکر کنیم که این توفیق را به ملت ایران عنایت کرد، توانستند یک بار دیگر این حرکت کاملاً پرمعنای انتخابات را که نشانه مردمسالاری دینی است با موفقیت انجام بدهند. از مردم تشکر کنیم. باید از دولت دوازدهم، رئیس‌جمهور محترم دوازدهم و همکارانشان خسته نباشید بگوییم و برای جناب آقای رئیسی و دولت و همکاران‌شان از خداوند متعال طلب توفیق و کمک و عنایت ویژه بکنیم.

- این مراسم که متکی است به قانون اساسی و رسمی که امام بزرگوار بنا نهادند، بارها تکرار شده است.

- معمولاً در بسیاری از کشورها این جابجایی با کشمکش انجام می‌شود. اینجا الحمدلله با آرامش و امنیت انجام می‌شود. این دوره هم به فضل الهی همینطور بود. هم نشانه عقلانیت و آرامش و طمأنینه عمومی حاکم بر کشور و مسئولین و مردم است و هم نشانه تنوع سیاسی است. دولت‌هایی که دست به دست کرده‌اند قدرت را، گرایش‌های مختلف سیاسی داشته‌آند. طبعاً این تنوع نشانه آزادی انتخابات و سلامت آن است.

- این مضامین را در این حوادث باید انسان ببیند. بحمدلله انتخابات در سلامت و امنیت کامل برگزار شد. بنده تشکر می‌کنم هم از برگزارکنندگان انتخابات در بخش‌های مختلف هم از تأمین کنندگان امنیت انتخابات که کار بسیار مهمی بود و هم بخصوص از حضور مردم.

- یک توطئه تحریم انتخاباتی طراحی شده بود از مدتی پیش در محافل سیاستگذاری دشمنان. در داخل هم برخی از روی غفلت بعضی هم شاید از روی غرض این سیاست را دنبال می‌کردند. مردم پاسخ قاطعی دادند و شرکت کردند. شرکت مردم هم خوب بود. با توجه به اوضاع و احوالی که وجود داشت شرکت خوبی بود و نشان دهنده حضور مردم در عرصه بود.

- یک نکته این است که این جابجایی قدرت امیدآفرین است. چون افراد جدیدی وارد میدان می‌شوند و اراده‌های تازه‌ای وارد میدان می‌شوند. این برای همه کسانی که انگیزه خدمت دارند امیدواری ایجاد می‌کند بخصوص برای جوانان.

- به کسانی که صاحب‌نظر و صاحب فکر هستند فرصت می‌دهد که دقت کنند در گذشته و خطاهای گذشته را پیدا کنند و تصحیح کنند و تذکر بدهند.

- خوشبختانه در بیانات رئیس‌جمهور محترم جناب آقای رئیسی در تبلیغات انتخابات تکیه بر روی ارزش‌های اساسی انقلاب مکرر انجام گرفت. ارزش، عدالت،‌ مبارزه با فساد و امثال اینها. این مسیر درستی است. توصیه مؤکد ما این است که همین مسیر را ادامه دهند.

- مسیری که کشور و ملت را به حقوق اساسی خودش می‌رساند و کشور را در جایگاه اساسی خود قرار می‌دهد تمسک به ارزش‌های اساسی انقلاب است. این ارزش‌ها هم چیزهای موهومی نیست. در بیانات امام کاملاً‌واضح و روشن است. این‌ها را باید ملاک قرار دهند و دنبال کنند و نفس پیگیری این اهداف موجب این می‌شود که مردم هم همت کنند و وارد میدان شوند و کلید اصلی اینجاست. حضور مردم در همه مسائل حل کننده مشکلات است.

- آن چیزی که حضور مردم را تأمین کند و مردم را تشویق به حضور در میدان کند مغتنم است و حضور مردم هیچ جایگزین دیگری ندارد. هنر اصلی انقلاب هم همین است. هنر اصلی انقلاب این بود که جمهور مردم را از یک مجموعه و توده منفعل و مصرفی و فاقد یک نگاه ملّی و عمومی تبدیل کرد به مجموعه‌ای پرانگیزه، علاقه مند، آرمانخواه و وارد میدان کرد.

- ما قبل از انقلاب زندگی کرده‌ایم. ملت مجموعه‌ای از هم گسیخته‌ای بود که هر کس به فکر خودش بود. امر ملی و مسئله عمومی در کشور مطرح نبود. گوشه و کنار ممکن بود کسانی حرفی بزنند امّا مورد توجه مردم نبود. امام بزرگوار با حرکت الهی خود این توده متفرق را به مجموعه واحد و متحد تبدیل کرد و وارد میدان کرد و این کار عظیم تاریخی یعنی ریشه‌کن کردن نظام مستبد پادشاهی را انجام کرد.

- هر چیزی که ملت را به مجموعه‌ای متحد تبدیل کند چیز مغتنم و مهمی است. حرکت بر اساس ارزش‌ها این خاصیت را دارد.

- در شعارهای رئیس‌جمهور، مسئله مردمی بودن و از مردم بودن تکرار شد. این را از دست ندهید. این چیز بسیار مهمی است. دولت مردم که شعار ایشان بود به معنای واقعی کلمه محقق کنند و در میان مردم باشند. مردم یعنی همه مردم بدون امتیازات طبقاتی و گروهی. البته حضور در میان مردم که سابقه این کار را ایشان دارند نباید افراد را غافل کند از ارتباط با نخبگان. این هم در جای خود لازم و مفید است. تبادل نظر با نخبگان و استفاده از نظرات آن‌ها.

- دولت باید مظهر وفاق باشد. برخی از این تغایرهای موهومی که در بین مردم وجود دارد بایستی با نگاه وفاق‌آمیز و نگاه ملاطفت به عموم مردم باید این توهمات را تضعیف کرد. حالا ممکن است این نگاه‌ها به کلی از بین نرود لکن از تأثیرگذاری آن‌ها باید جلوگیری کرد.

- گفت‌وگوی صادقانه با مردم هم کمک کننده است. حرف زدن از روی صداقت با مردم با قطع نظر از پیرایه‌های سیاسی. صادقانه حرف بزنند راه‌حل‌ها را بگویند، توقعات را ابزار کنند. این یکی از کارهای مهمی است که دولت مردمی بایستی متعهد باشد.

- توصیه دیگر نگاه به ظرفیت‌هاست. امروزه در اظهارات و مقالات و گفته‌ها مدام از کمبودها و مشکلات گفته می‌شود. بله مشکلات زیاد است، امّا ظرفیت‌ها از مشکلات بیشتر است.

- ما در بخش آب، نفت، معادن، بازار گسترده داخلی، همسایگان، در استعداد و آمادگی‌های حیرت‌آور جوانان ظرفیت‌های فوق‌العاده‌ای داریم. بدون تردید این ظرفیت‌ها می‌‌تواند غلبه کند بر مشکلات به شرط اینکه به کار گرفته شود. تلاش شبانه‌روزی و خستگی ناپذیر نیاز دارد.

- جنبه دیگر مردمی بودن مبارزه با فساد است. اگر به معنای واقعی کلمه می‌خواهیم در کنار مردم باشیم باید با فساد و مفسد بی‌امان مبارزه کنیم که خب ایشان در مسئولیت قبلی حرکت مبارزه با فساد را شروع کردند، لکن اصل قضیه اینجاست. بسترهای فساد در قوه مجریه شکل می‌گیرد. اینجا باید با فساد مبارزه کرد. قاچاق، سوءاستفاده از ارز و... فسادهایی است که باید با آنها مواجه شد. با برنامه و پیگیری.

- تجربه ما در این سال‌ها نشان می‌دهد کاری را با شوق و انگیزه شروع می‌کنیم امّا در قدم دوم آن انگیزه قدم اول وجود ندارد. این فایده ندارد. باید آن انگیزه ادامه پیدا کند تا به نتیجه برسد. مبارزه با فساد اینطور است.

نظرات (۰)
هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی